Szórakozás

Nóci 11 hónapot várt a párjára, míg a férfi börtönben ült

A Való Világ egykori műsorvezetője nem csak saját közokirat-hamisítási ügye miatt élt át nehéz időszakot, szerelmét is csak beszélőn láthatta.

Czifra Noémi kálváriája még 2012 decemberében kezdődött, amikor ittas vezetéssel vádolták meg. A kissé összetett és bonyolult ügy azzal végződött, hogy a műsorvezető közokirat-hamisítás vádja miatt öt hónap börtönbüntetést kapott, két évre felfüggesztve. Nócit megviselte az évekig tartó huzavona, ráadásul kiderült, hogy eközben párja is börtönben ült.

“Sokan féltjük, mert az a helyzet, hogy ő a szüleire, a testvérére és a barátaira sem igazán hallgat, inkább csak megy a saját feje után. Szerintem belejátszik az állapotába, hogy so­káig magányos volt, egyedül élt otthon a kisfiával, mert a párja börtönben ült. Úgy tudom, a szerelmét valamilyen csalási ügybe sodorták bele” – mesélte a Blikknek a szőke sztár egyik ismerőse.

Nóci nem tagadta a dolgot, de állítja, már egyenesbe rázódott az élete, és sosem volt olyan boldog, mint most. “Igen, igaz, valóban börtönben volt, de ennek vége. Végre családban élünk megint! Vele is minden rendben van már, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ha ránézek a kisfiamra, ő is újra ragyog. Amíg a párom börtönben volt, rendszeresen látogattam, nem ingott meg a szerelmünk. Nem bujkáltam, bárki láthatott, amikor beszélőre mentem hozzá a fegyintézetbe. A 11 hónapot, amit bent töltött, hűséggel kivártam” – mondta Nóci, aki drasztikus fogyását is azzal magyarázta, hogy csupán ad magára.

Fotó: TV2/Aktív

Ajánlott videó

Olvasói sztorik