Szórakozás

Détár Enikő lezárta a múltat, de aggódik Rékasiért

détár enikő (Array)
détár enikő (Array)

A színésznő már túllépett válása kudarcán, de szorít gyermekei apjának felépüléséért.

A kedd délután súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károlyért nem csak jelenlegi párja, Pikali Gerda, de exfelesége, Détár Enikő is nagyon aggódik. Habár a két színésznő érthető okokból nem áll közeli viszonyban egymással, most mindezt félretéve imádkoznak az intenzív osztályon fekvő Rékasi szobája előtt. Ugyan a színész a hivatalos közlemény szerint már túl van az életveszélyen, Enci továbbra is kéri a pozitív energiákat a rajongóktól.

“Kérlek, szorítsunk Kari maradéktalan felépüléséért! Másrészt kérem az újságírókat és érdeklődőket: hagyjanak nyugalmat mind a régi, mind az új család számára! Köszönöm!” – írta közösségi oldalán a vörös színésznő, aki a ma megjelent Storyban éppen arról mesélt, hogy milyen sok idő kellett neki ahhoz, hogy túllendüljön előző kapcsolatán.

“Az elmúlt években két terapeutához is jártam, hogy megerősödjek. Fontos volt, hogy megszabaduljak a bűntudattól, ami a kudarccal végződött házasság miatt kínzott. Kifájtam már magam… Ideje, hogy az új életemre koncentráljak” – mondta a hetilapnak Détár.

Kedves Mindenki!Krlek szortsunk Kari maradktalan felplsrt!Msrszt krem az jsgrkat s rdekldket:…

Posted by Détár Enikő on 2015. július 2.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik