Szórakozás

Damu zárkatársa: Roland gyakran dicsekedett, mit tett Palácsikkal

Hajdú Edit
Hajdú Edit

bulvár újságíró. 2015. 06. 11. 12:25

A börtönviselt színész benti életéről rántotta le a leplet az a férfi, akivel Damu nemrég még együtt raboskodott.

Roland, te is tudod, meg én is, hogy a könyvedben hazudsz. Dehogy vagy ártatlan, hiszen a zárkában sokszor büszkén dicsekedtél vele, mit tettél Palácsik Tímeával” – olvashatóak a Storyban Ritz Mihály, Damu Roland egykori zárkatársának szavai. A csalásért elítélt férfi elámult a színész könyvét olvasva, az ő emlékei szerint ugyanis Damu a börtönben gyakran eldicsekedett azzal, hogy bántalmazta Vajna Timit, de agresszív kirohanásait is megemlíti.

“Néha kényszeresen mesélt arról, mit tett Tímeával. Fogadkozott, ha kikerül, megtalálja a módját, hogy megbosszulja, amiért a nő börtönbe juttatta őt. (…) Amikor az első pofont kapta a lány, rázuhant a kanapéra. Feltápászkodott, és sírva könyörgött, hogy ne bántsa. De Damut ez nem hatotta meg. Jött a következő és a következő pofon…” – meséli a volt zárkatárs, aki szerint nem volt könnyű Damuval együtt élni.

“Örökké a cipőjét tisztogatta, de az alapvető higiéniára már nem adott. Együtt dolgoztunk a konyhán, és munka után mindig lezuhanyozhattunk, ő azonban ezt nem tette meg. A szűk zárkában elviselhetetlen szag volt. A ruháit sem mosta ki, az ágy alatt tárolta a szennyesét. (…) Azt követelte, hogy Művész úrnak szólítsam, ahogy szerinte a kinti világban is mindenki hívta” – emlékezett a férfi, aki azt állítja, előfordult, hogy Damu a konyhán késsel a kezében ugrott neki, és gyakran rajta töltötte ki a mérgét.

A teljes interjút a Story ma megjelent, legfrissebb számában tudja elolvasni.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Bengaluru, 2018. április 18.
Gyertyás virrasztáson vesz részt egy nő egy csoportos nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett nyolcéves indiai lány emlékére Bengaluruban (korábban Bangalor) 2018. áprlilis 17-én. A nomád törzsben élő lány 2018 januárjában halt erőszakos halált az észak-indiai Dzsammu állam Kathua körzetében. (MTI/EPA/Dzsagadis Nv)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.