Szórakozás

Megint Pécsi Ildikó panaszkodik fia válása miatt

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

bulvár újságíró. 2015. 06. 10. 07:38

Pártos Csilla és férje válópere még mindig folyamatban van, de a zűrös procedúráról továbbra is a Kossuth-díjas művésznő siránkozik.

Már másfél éve zajlik Pártos Csilla és Szűcs Csaba válópere, de a negyedévenkénti tárgyalások mindig botrányba fulladnak. A legutóbbi alkalommal csupán abban egyeztek meg a felek, hogy közös 17 éves fiuk édesanyjánál marad, de a vagyonelosztásban továbbra se jutnak dűlőre.

Csaba ugyanis szétköltözésük után 10 nagy értékű ingatlant íratott szülei nevére, ezután pedig gyerektartást sem fizetett arra hivatkozva, hogy már nincs bevétele a lakások bérbeadásából. Annak a budai villának a tulajdonjoga is Pécsi Ildikóra szállt, amiben Pártos és gyermeke jelenleg is élnek, emiatt pedig különösen kényessé vált az ügy.

A válóper alakulásáról eddig szinte kivétel nélkül a 75 éves színésznő nyilatkozott, de mostanában annyira belefáradt már a háborúskodásba, hogy a legutóbbi tárgyaláson nem is jelent meg, csupán egy levelet írt. Ezt a levelet Pártos Csilla állítólag méltatlan szavakkal illette, ezért Pécsi újra elpanaszolta fájdalmait.

“Minden iraton úgy szerepelek, mint Pécsi Ildikó, és ötven­éves pályafutásom után már sokan ismernek és szeretnek. Ha engem bántanak, sokszor azt érzem, a közönségemet és a szeretteimet is bántják” – mondta a Borsnak a művész.

Pécsi Ildikó (Array)Fotó: Toroczkay Csaba

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.