Szórakozás

Rudolf Péternek kínos ügy a Kossuthkifli

A rendező most először ismerte el, hogy mit rontott el a 800 millió forintból forgatott filmsorozatnál.

Rudolf Péter rengeteg energiát fektetett az 1848/1849-es szabadságharc idején játszódó Kossuthkiflibe, de a végeredmény megosztotta a közönséget. A sorozat végére elfogytak a nézők, a rendező ezt az első résszel magyarázza.

“Sok mindent elrontottam a Kossuthkiflinél, de amit elrontottam, azt még soha, sehol nem írták meg. Ami az első résznél történt, azt így utólag már elmondhatom, elég kínos ügy. Én nem ilyenre kevertem a hangot! A kritikusok egy része látta a filmet, mikor a szponzoroknak levetítettem, és az összes jó kritika akkor született. (…) A reklámok hangosabbak, mint a filmek. Két éve a reklámok miatt kitaláltak egy szerkentyűt, a kompresszort, azon megy keresztül az összes anyag, ami képernyőre kerül. Az első részt átengedte az MTVA ezen a kompresszoron, pedig mi már eleve így kevertük. Sok nézőt vesztettem akkor” – idézi a Bors Rudolf szavait, amelyeket egy beszélgetős esten mondott.

A Kossuthkifli című hatrészes filmsorozatot 750 millió forintból forgatták az MTVA megbízásából. Az első, hanghibás részt 435 ezren nézték a Dunán, a második rész 267 ezer érdeklődôt vonzott, míg a negyedik epizódra mindössze 156 ezer ember volt kíváncsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik