Szórakozás

Hien szórakozik, míg apját körözik

Az énekesnőt látszólag nem viseli meg túlzottan, hogy az édesapját embercsempészettel vádolják.

Hien édesapja, Nguyen Tuan Ahn pénteken megszökött a tárgyalás elől, és jelenleg állítólag külföldön tartózkodik. Nemzetközi és európai elfogatóparancs van érvényben ellene, minden bizonnyal megterhelő számára a bujkálás.

Közben lánya, a Megasztárban megismert énekesnő néhány hete Amerikába költözött, és legalább néhány évig biztosan ott fog élni, mert a Berklee College of Music-ban kezdte meg a tanulmányait. Facebook-oldalának tanulsága szerint elég jól érzi magát odakint, a képeket elnézve nem viseli meg túlzottan, hogy az édesapját embercsempészet miatt a fél világ keresi. Tegnap például új barátnőivel szórakozott, jó hangulatú délutánjuk lehetett.

Hien szüleit azzal vádolják, hogy egy nemzetközi bűnbanda tagjaként 2009 márciusától hamis meghívólevelekkel, nejlonzsákba csavarva csempésztek embereket. A bűnbanda tagjai állítólag kilenc-tízezer eurót kértek a jobb életre vágyó vietnamiaktól, ha nem tudtak fizetni, akkor illegális marihuánaültetvényeken dolgozhatták le a tartozásukat. Bűnszervezetben elkövetett embercsempészés bűntette és más bűncselekmények miatt összesen 25 személlyel szemben emeltek vádat. Hien édesapja az ügy elsőrendű vádlottja, és ha bűnösnek találják hosszú börtönbüntetést kaphat.

 

Posted by Hien on 2015. június 5.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik