Szórakozás

Berki Krisztián újra Pamelát akarja

A TV2 műsorvezetője egy nagyon szép, hosszú távú kapcsolatra törekszik a kislányuk érdekében.

Berki Krisztián a showder klubos Orosz György estjén, az Orosz Rulettben válaszolt nemrég olyan kérdésekre, amelyekről már rég nem nyilatkozott. Például arról, hogy mi a helyzet vele és gyermeke édesanyjával, Hódi Pamelával.

“Hál’ Istennek, Pamelának köszönhetően megszületett Berki Natasa Zselyke. Ha van egy közös gyermeke­tek, utána bármi történhet veletek, lehet egy nagyon szép yachtod, meg x barátnőd (…), de férfiként azt mondom, ha gyermeked van, onnantól kezdve nincs feljebb. Persze vannak viták, meg ellentétek, és rengeteg melót kell beletenni egy kapcsolatba, ha az ember azt szeretné, hogy családban éljen, kompromisszumot kell kötni, én viszont kompromisszumképtelen vagyok. (…) Most van az a helyzet, hogy vannak viták, nehézségek, ilyen-olyan dolgok, leginkább miattam, de hogy ezt össze tudjuk-e úgy formálni, hogy ez egy nagyon szép, hosszú távú kapcsolat legyen, nem tudom. Főleg azért fontos, hogy a kislányunk egy olyan megélt családban nőhessen fel, ami sem Pamelának, sem nekem nem adatott meg” – idézi a Bors Berki szavait, aki azt is elmondta, hogy közös nyaralást tervez Pamelával és Natival.

A kigyúrt életművész kijelentései azért is érdekesek, mert jelenleg elvileg Cserpes Laura barátja, áprilisban jelentették be ország-világ előtt, hogy összejöttek.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.