Szórakozás

Orbán Ráhel nekiment a TV2-nek

Orbán Ráhel  (Array)
Orbán Ráhel  (Array)

A miniszterelnök lánya kiosztotta Demcsák Zsuzsát és Kárász Róbertet, amiért csúnyán bántak Alekosszal.

Ahogy arról már beszámoltunk, Alekosz kedden a Mokka vendégeként Demcsák Zsuzsával és Kárász Róberttel beszélgetett többek közt arról, hogy miből él a VV4 fináléja óta. A nézők és a kommentelők szerint a műsorvezetők vállalhatatlan stílusban beszélgettek a valóságshow-hőssel. A hozzászólók ízekre szedték a TV2 dolgozóit, kifejtette a véleményét Dopeman, de még a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel is kritizálta őket a Facebookon.

„Döbbenet… az ember azt gondolná, hogy azért hívták be Alekoszt, hogy a két műsorvezető az ország előtt megalázhassa… De tegyük túl magunkat azon, ahogy Alekosszal viselkednek… ajánlom mindenkinek úgy hallgatni a beszélgetést, hogy nincs hozzá kép. Valóban professzionális dolog röfögnie, torokból röhögnie és igen helyett azt mondania a műsorvezetőknek, hogy ja-ja…: S a lényeg, hogy nem értek célt… A műsor után nem A.-t tartom szellemileg és viselkedésileg gyengébbnek… : S” – írta Orbán Ráhel.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Bors felkereste Alekoszt is, aki nagyon örül annak, hogy védelmére kelt a miniszterelnök lánya. Korábban talán családi program volt a Való Világ nézése?

“Úgy érzem, hogy Orbán Viktor annak idején nézte a ValóVilág 4.-et, idézett is engem a parlamentben, amikor egy ügy kapcsán azt mondta: mindig minden körülmények között meg kell csinálni. (…) Örülök, hogy Ráhel megtekintette a velem készült riportot. Ne felejtsük el, hogy a reality történhet művészi színvonalon is. Azt kívánom, ha visszakerülök a tévébe, akkor Ráhel nézze meg több adásomat is, nem fog bennem csalódni. Én ugyanis az utca emberétől a miniszterelnöki szintig mindenkinek kielégítem majd az igényeit. Édesapja tegyen hasonlóképpen, és akkor lesz egy kis kikapcsolódása a mindennapi megoldandó feladatok és a vele járó stressz után” – mondta a lapnak Alekosz, akit egyébként szintén felháborított Demcsák és Kárász viselkedése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik