Szórakozás

Dopeman Alekosz miatt bírálja Demcsákot és Kárászt

Dopeman (Array)
Dopeman (Array)

A rapper a Mokka vendégeinek nevében kérte ki magának a "műsorvezetők arcáról sugárzó megvetést".

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Alekosz ma reggel a Mokka vendégeként Demcsák Zsuzsával és Kárász Róberttel beszélgetett többek közt arról, hogy miből él a VV4 fináléja óta.

Nemcsak kommentelőink többségének, de Dopemannek is feltűnt, hogy a műsorvezetők kissé lekezelő stílusban kommunikáltak, sőt többször ki is nevették az egykori VV-győztest, aki végig higgadtan és megszokott körmondataiban válaszolgatott. A rapper Facebook-oldalán fejtette ki véleményét a riportról, és DopÉrdemrendre terjesztené fel Alekoszt, de közben odaszúrt egyet Berkinek és Majkának is.

“Őszinte leszek, Alekosz ma akkorát nőtt a szememben, hogy szívem szerint DopÉrdemrendre terjeszteném föl. Ilyen szépen és intelligensen bemattolni ezt a két felfuvalkodott, gőgős és beképzelt műsorvezetőt, akik fennhéjázó felsőbbségtudatuktól elvakultan, tulajdomképpen saját maguk ültek be a csicskahajóba, különös tekintettel a hölgyre, akinek szinte sugárzott arcáról a megvetés, amit a műsor vendégeinek nevében kérek ki magamnak, gyönyörű tett volt.

Én nem vágom, hogy ezek mit hisznek magukról, de tiszta gáz, ahogy olyanok akarnak cinkelni valakit, akik szinte hajbókolnak, mikor ABerkit látnak. Van egy rossz hírem. Alekosz semmivel sem rosszabb vagy kevesebb, mint Krisztián, Peti vagy akár ők. Fülhallgatóbol kérdéseket kapva, súgógépről és adásmenetből interjúzni igazán nem jelent riporteri magasságokat, mert mint, ahogy a példa is mutatja, könnyen estek éles észnek csapdájába. Kicsit több alázatot és emberséget barátaim, elvégre ti is csak egy bulvár műsor jól fizetett szócséplői vagytok. Neked, Alekosz meg gratulálok. Nagyot alakítottál…” – olvasható Dopeman bejegyzése.

Skacok! szinte leszek, Alekosz ma akkort ntt a szememben, hogy szvem szerint Doprdemrendre terjesztenm fl. Ilyen…

Posted by DopeMan on 2015. június 2.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik