Szórakozás

Végre túl van a műtéten Schuster Lóri

Sor került a P.Mobile vezetőjének elmaradt operációjára, az orvosok eltávolították májának egy darabját.

Schuster Lóri máján több mint egy évvel ezelőtt találtak gyanús foltokat, és kiderült vastagbélrákja is van. A kemoterápiák és műtétek sorozata után, két héttel ezelőtt került volna sor az utolsó beavatkozásra, de a tervezett operáció elmaradt.

“Két sebész kell a beavatkozáshoz, de kedden kiderült, hogy nem érnek rá együtt, mert egy sürgősebb esetet operálnak. (…) Az egyik szemem sír, a másik nevet. Egy ilyen nagy műtéten mindenki szeretne minél hamarabb túl lenni, ugyanakkor él bennem a menekülési ösztön is, örülök, hogy még pár napot itthon lehetek, és jókat ehetek, mert a kórházban borzalmas a kaja” – nyilatkozta akkor a zenész.

Schuster azóta letudott két nagykoncertet, a buli másnapján pedig már be is feküdt a kórházba. Mostanra a műtéten is túl van, kioperálták májának korábban leválasztott felét, így már csak a rehabilitáció van hátra.

“Köszönjük az érdeklődést, a műtét rendben lezajlott” – mondta a Blikknek Schuster Lili, a népszerű zenész nagyobbik lánya, aki arra kér mindenkit, hogy egy ideig nem zavarják apja felépülését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik