Szórakozás

Nem volt idő a kórházban Schuster Lóri műtétjére

A P. Mobil frontembere hiába feküdt be hétfőn a kórházba, operáció nélkül engedték haza.

Fél mája eltávolítására érkezett hétfőn a kórházba Schuster Lóri, ám még mindig nem élvezheti a beavatkozás jótékony hatásait. A szerdára kiírt műtétje ugyanis elmaradt, nem értek rá az orvosok.

“Két sebész kell a beavatkozáshoz, de kedden kiderült, hogy nem érnek rá együtt, mert egy sürgősebb esetet operálnak. (…) Az egyik szemem sír, a másik nevet. Egy ilyen nagy műtéten mindenki szeretne minél hamarabb túl lenni, ugyanakkor él bennem a menekülési ösztön is, örülök, hogy még pár napot itthon lehetek, és jókat ehetek, mert a kórházban borzalmas a kaja” – mondta a Borsnak a P. Mobil frontembere, akit így jövő szerdára jegyeztek elő újra az orvosok. Ám ezt az időpontot ő nem vállalta, mert túl közel esik az Omega és a P. Mobil közös, május 30-i, Budapest parkbeli fellépéséhez, és félt, hogy addigra nem épül fel.

Lórinak azért van szüksége az igen nagy és komplikált műtétre, mert két és fél hónappal ezelőtt, az előző műtétekor elkötötték a mája egy darabját, ezzel gyakorlatilag halálra ítélve azt a részt. Lóri májából két daganatot, korábban pedig a vastagbeléről egyet távolítottak el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik