Szórakozás

VV Edina szépségkirálynő akar lenni

A Való Világ legutóbbi szériájának játékosa úgy döntött megméretteti magát egy szépségversenyen. Legalább a dobogón szeretne állni.

VV Edina villaszerelme, Laci tanácsára benevezett az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Erdély Arca szépségversenyre. Habár az énekesnőnek készülő lányt többször megszólták a villa falain belül és kívül is kinézete miatt, sőt szerelme is csúnyának tartotta megismerkedésükkor, most mégis szárnyra kapott az önbizalma. A korona és a dicsőség mellett, az első három helyezettnek járó tengerparti utazást is szívesen fogadná.

“Egyelőre nem gondoltam bele, mi lesz, ha esetleg bejutok a döntőbe. Egyébként Laci fejéből pattant ki az ötlet, hogy nevezzek, én pedig belementem. Amióta kijöttem a villából, felszedtem néhány kilót, aminek én örülök, mert nagyon vékonynak tartottam magamat. Tudom, hogy a magasságom sem ideális, de szerencsére ez itt nem számít. Edzeni is járok, bár a hasamon azért van még mit dolgozni, de ha egy kicsivel több energiát fektetek a mozgásba, elmegyek párszor szoliba, akkor nem lesz gond” – mondta a Blikknek Edina.

Fotó: RTL2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik