Szórakozás

Besokallt Berkitől Cinthya Dictator

Berki és Cinthya (Array)
Berki és Cinthya (Array)

A különc lány nem szeretne többet a herevasalt macsóval dolgozni.

Cinthya Dictator nemrégiben még úgy nyilatkozott, hogy szinte apjaként néz fel Berki Krisztiánra, az Éden Éjjel végefelé pedig az sem zavarta, hogy műsorvezetőtársa nyilvánosan a mellét bámulja. A Borsnak azonban most mégis úgy nyilatkozott, nem szívesen dolgozna újra együtt Berkivel. 

“Igazából kipróbálnám Krisztián nélkül a műsorvezetést. Nagyon más emberek vagyunk, más az érdeklődésünk. Azt gondolom, sok esetben nem intelligens a humora. Ajtóstul ront a házba, és gyakran átlépi a határt. (…) Úgy érzem, Krisztián szemében én egy kislány vagyok, és ez nagyon zavarta őt. Sokszor meg is kaptam tőle: „olyan vagy még, mint egy gyerek, legyél már nő!” – mesélte Cinthya, aki úgy érzi, nem lettek barátok Berkivel az eltelt időszakban. A főceleb persze szokásos módján reagált a lány szavaira.

“Ha még mindig azzal foglalkoznék, hogy ki mit gondol rólam, nem ott tartanék az éle­temben, ahol most tartok. Cin­thyának egyébként nem is lesz rá lehetősége, hogy újra együtt dolgozzon velem. Arról pedig, hogy én udvariatlan lennék, csak annyi hozzáfűznivalóm van: nem vagyok tapintatlan, csak kegyetlenül őszinte, és még ha ez so­kaknak fáj is, kitartok a véleményem mellett. Amúgy is szükségem van új ellenségekre, mert a régiek a rajongóimmá váltak!”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik