Light

Cinthya: Berki olyan, mintha az apukám lenne

Az Éden Éjjel műsorvezetője meglepő dolgot árult el a nagyképű macsóról.

Cinthya Dictator a TV2 taktikai realityjének, az Éden Hotelnek a kísérőműsorában kapott lehetőséget, hogy új oldaláról is bemutatkozhasson. Az Éden Éjjel castingján még sokat ügyetlenkedett, de debütáló adásában már sokkal jobban szerepelt. Ennek ellenére úgy érzi, rengeteget hibázott, és sokat kell fejlődnie, hogy felszabadultan tudjon kamera elé állni.

“Többször is belevágtam a riportalanyok szavába, nagyon zárt szájjal beszéltem, ezért arra is figyelnem kell, hogy jobban artikuláljak. Túl merev is vagyok. Annyira figyelek arra, hogy mi lesz a következő felkonf, hogy a humoromat is elveszítem. Idővel, ha majd sikerül lelazulnom, biztosan jobban fogom élvezni, de egyelőre nagyon ideges vagyok, és izgulok, hiszen nem sok közöm van a műsorvezetéshez” – ismerte el a Mokka stúdiójában Cinthy, aki műsorvezetőtársáról, Berki Krisztiánról is érdekes infókat osztott meg.

“Nagyon jó, hogy ott van mellettem Krisztián, mert olyan, mintha az apukám lenne. Kérte, hogy szóljak be neki, vagy provokáljam, de nem tudom, mert olyan aranyos, hogy legszívesebben megölelném” – magyarázta a fotós lány, mire Demcsák Zsuzsa jókat nevetett azon, mit fog minderre reagálni a macsó.

Kiderült, mit jelent az Éden Hotel fekete rózsája. A részletekért katt IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik