Szórakozás

Tűz ütött ki Hajdú Péterék otthonában

Csak a szerencsén múlt, hogy a tévés törökbálinti háza nem égett porig. Konyhájukat így is újjá kell építeni.

Hajdú Péter közösségi oldalán számolt be a tűzesetről, amelyben a szerencsének köszönhetően sem gyerekei, sem pedig felesége nem sérültek meg. A bajt egy zárlatos töltő okozta. Kata éppen hazaszaladt valamiért, ő értesítette a tűzoltókat. Ha azonban nem így történik, most az is lehet, hogy a Hajdú család fedél nélkül maradt, vagy valaki súlyos sérüléseket szenved. Így “csupán” anyagi kárral megúszták a szerencsétlenséget.

“Most mentek el a tűzoltók, kigyulladt a zárlatos töltő és a konyhánk egy része leégett! Ha Kata nem ugrik haza, akkor leég a házunk, ha éjszaka teszem fel tölteni a hordozható telefontöltőt, akkor már lehet, hogy nem élünk. Csak az Isteni gondviselésen múlt, hogy nem történt tragédia!” – írta Hajdú közösségi oldalán.

A katasztrófavédelem közlése szerint egy férfitól kapták a bejelentést, az érintett ingatlanban elektromos vezetékek izzottak. A helyszínre a törökbálinti tűzoltók vonultak, de oltaniuk nem kellett, átvizsgálták a hálózatot és azt javasolták a tulajdonosnak, vizsgáltassák át a hálózatot. 

Most mentek el a tzoltk, kigyulladt a zrlatos tlt s a konyhnk egy rsze legett! Ha Kata nem ugrik haza, akkor le…

Posted by Péter Hajdú on 2015. május 30.

Pedig Kata egy nappal korábban négylevelű lóherét talált, ami remélte, hogy szerencsét hoz majd.

letemben elszr talltam ngylevel lhert! Egybl kettt is! Remlem, hogy ez valami nagyon jt jelent!

Posted by Kata Sarka on 2015. május 29.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik