Szórakozás

Sofőrjével hadakozik Kelemen Anna

Hajdú Edit
Hajdú Edit

bulvár újságíró. 2015. 05. 28. 08:38

Az egykori playmate azt mondja, anyagi és erkölcsi veszteség érte a férfi miatt.

Kelemen Anna a Borsnak panaszkodta el, hogy egykori sofőrje visszaélt a bizalmával, és lelépett a pénzével. A férfit Annácska még az Édes élet forgatása alatt ismerte meg.

“A műsor után is kapcsolatban maradtunk, üzleti alapon: közönségtalálkozókra vitt, elintézett dolgokat nekem, persze pénzért. Legutóbb egy hete tizenötezer forintot adtam neki, hogy vegyen nekem egy külső merevlemezt, amin filmeket tárolhatok. Azóta hiába hívom, nem érem el. Először azt írta, feltörték a kocsiját. Másnap a szörnyű sorsa mögé bújt. Harmadnap autószerelőt keresett, és ígérte, hív, de mégsem. Azóta is többször ígérte, hogy hozza a pénzt, majd engem támadott, hogy képzelem, hogy visszakérem, ami az enyém. Aztán a telefonja ment tönkre – szóval mindig lett kifogás. Nem az összeg miatt vagyok dühös, de Kelemen Annával ezt senki nem csinálhatja meg!” – kelt ki magából a könyvet is író playmate, aki telefonjával is bizonygatta igazát a lap munkatársának. A sofőr azonban másképp emlékszik:

“Valóban, adott pénzt az új tévéjéhez merevlemezre, megvettem, most kitalálta, mégsem kell neki. Háromszor voltam fent korábban, hogy megcsináljam neki, baráti szívességből, benzináron vittem haknira. És nem azért barátkoztam vele, mert ő „A Kelemen Anna”. Próbáltam mellette lenni, segíteni, mert látom, mások hogy viszonyulnak hozzá. De részemről ez le van zárva, ha kell, megkapja a számlát és a merevlemezt is” – mondta el a lapnak a férfi, akit Annácska továbbra is támad azzal, hogy csak ígérgette neki a pénz – emlékeztetőül: a 15 ezer forint – átadását.

Kelemen Anna (Array)Fotó: Facebook

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.