Szórakozás

Bódi Sylvi kiáll a szoptató anyukák mellett

A modellnek eszébe nem jutna felháborodni, inkább meghatódik a babájukat etető édesanyák látványától.

Bódi Sylvi valószínűleg az elmúlt napok nagy port kavaró eseménye kapcsán érezte úgy, hogy neki is véleményt kell formálnia. A gyorsétteremből kitessékelt szoptató anyuka, és a vele történtek után szervezett flashmob a nyilvános szoptatás elfogadására hívta fel a figyelmet, és a sokakat megosztó témában az egyelőre gyermektelen modell is állást foglalt Facebook-oldalán.

“A világ egyik legtermészetesebb és legszebb dolga, hogy a nő tudja táplálni a mellén keresztül a gyermekét! (…) Eszembe nem jutna felháborodni vagy megbotránkozni, hogy ha egy gyermekét nyilvános helyen szoptató nőt látok!!!!!!!! Sőt!! Pont az ellenkezője történik velem: rájuk mosolygok és melegség járja át a szívem. Szinte meg is könnyezem ezt a szép jelenetet. Ez egy csodálatos dolog! Eszembe jut, hogy valamikor én is egy ilyen kis bébi voltam az Anyukám karjában… S tudom, hogy egy nap én is így fogom majd táplálni méhem leendő gyümölcsét. Táplálj szabadon és akinek ez nem tetszik, mert máshogy gondolja az tehet egy szívességet…!” – írja többek közt Sylvi, aki a negatív hozzászólókat is sorra helyrerakja.

“Ne legyünk már ennyire prűdek! Ha meg igen, akkor egyáltalán miért sasoljuk a szoptató nők mellét?! Egy nőnek miért érdekes egy másik nő melle? Egyáltalán miért nézzük?! Mit foglalkozunk vele? Nem nekünk is van kettő? Hát akkor nézzük azt és ne mások felett ítélkezzünk, mert nem tudhatjuk, hogy mit miért tesz valaki! Semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy ha valaki egyszer-egyszer megszoptatja diszkréten a kisgyermekét nyilvános helyen, mert a helyzet úgy hozza. Nem hiszem, hogy van olyan, aki ebből sportot űz. Ő is biztosan jobban szereti ezt otthon, a saját környezetében kényelmesen megtenni, de előfordulhat, hogy ez nem adatik meg. Ne vigyünk ebbe a dologba semmilyen diszkriminációt! Helyette inkább gyakoroljunk egy kis empátiát és a szeretet irányából közelítsük meg a dolgot! Világbéke hölgyeim” – olvasható a modelltől a hozzászólások közt.

A vilg egyik legtermszetesebb s legszebb dolga, hogy a n tudja tpllni a melln keresztl a gyermekt!Arrl nem is…

Posted by Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) on 2015. május 23.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik