Szórakozás

Titkos viszonya volt Bálint Antóniának

Az egykori szépségkirálynőnek utoljára tavaly volt barátja, igaz az nem volt publikus. Most újra kész a szerelemre.

Bálint Antónia úgy érzi, hogy már eleget volt egyedül, és kislánya is van már olyan nagy, hogy egy férfi is teljes értékűen beleférjen az életükbe.

“Babival 11 hónapos kora óta vagyunk kettesben, azóta csak két komolyabb párkapcsolatom volt. Először Tereh Öcsivel voltam egy ideig, és tavaly is volt valakim. Nem hosszú, de annál intenzívebb kapcsolat volt, nem is tud róla senki, mert nem tártam nyilvánosság elé. Nagyon jó volt, és olyan dolgok miatt lett vége, amit nagyon sajnálok, de sajnos nem tudtam ellene tenni. Már túl vagyok rajta, és több okból is nyitott vagyok egy új párkapcsolatra” – mondta a Hír24-nek Toncsi.

“Internetes udvarlók bőven akadnak, még házassági ajánlatokat is kapok, de ezeknek semmi alapja sincs. Máshol nem tudok ismerkedni, mivel szórakozóhelyekre alig járok, jó ha negyedévente eljutok vlahova. Pedig mostanában már gondolkodtam azon, hogy picit úgy nyitni fogok. Jó lenne, ha lenne egy párom. Persze még mindig az az első, hogy a Babival lehessek, de már beleférne egy férfi, mert a kislányom egyre nagyobb és önállóbb. Itt az ideje, hogy tegyek valamit az ügy érdekében. Talán indítanom kéne egy Antónia férjet keres műsort?” – vetette fel Bálint Antónia, aki a műsorvezetői munka mellett még mindig ingatlanosként is dolgozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik