Szórakozás

Időpontot foglalnak egymáshoz Polyák Lilláék

Internetes naptár szükséges ahhoz, hogy Polyák Lilla és Homonnay Zsolt megszervezze a közös programokat.

Jövőre lesz húsz éve, hogy Polyák Lilla és Homonnay Zsolt megismerkedtek és most 15. házassági évfordulójukat ünneplik. A színész házaspár kapcsolata azóta is zavartalan, egyedül csupán a sok elfoglaltság okoz nekik bosszúságot.

“Amennyire két viszonylag foglalkoztatott zenés színész találkozhat a színpadon, mi olyan keveset dolgozunk tényleg együtt. Mindketten dolgozunk az Operettben és a Madách Színházban is, de általában váltott este játszunk. Ha mégis együtt állhatunk színpadra, azt meg is becsüljük. A közös koncerteket mindig nagyon élvezzük, és tervezünk is még jó néhányat. Muszáj a családi logisztikában naptárral egyeztetnünk. Egy közös internetes naptárunk van, ahova mindketten beírhatjuk, hogy mikor mit csinálunk. Erre azért is van nagy szükség, mert a gyerekek edzésre és rengeteg különórára is járnak. Jelenleg Pátyon lakunk, de hamarosan valószínűleg be kell költöznünk Budapestre, ugyanis a délutánjaink most abból állnak, hogy két kocsival taxizzuk a gyerekeket a suliból az edzésekre. A naptár a munka miatt is szükséges, mert rendszeresen megnézzük egymást a színházban is, így legalább azt is tudjuk, ki mikor játszik” – mondta a Borsnak adott interjújában Polyák, akinek férje nemrég fia iskolájában karambolozott.

“Ritkán vagyunk kettesben, ugyanis ha van időnk, azt a gyerekekkel töltjük. Szinte ünnep, ha együtt tudunk vacsorázni négyesben vagy mesét nézünk, közösen olvasunk az ágyban összebújva. Édesanyám és egy bébiszitter is segít nekünk, a gyerekek pedig alkalmazkodtak ehhez a helyzethez. Leggyakrabban előadások után tudunk kettesben lenni, ilyenkor már a gyerekek alszanak, vacsorázunk vagy elmegyünk moziba” – tette hozzá.


Fotó: Fény-Pont Média

Ajánlott videó

Olvasói sztorik