Szórakozás

Harry herceg szerint a kis hercegnő is élvezi majd a felelőtlen életet

harry herceg (Array)
harry herceg (Array)

Katalin és Vilmos kislánya a másodszülöttek valamivel nyugodtabb és szabadabb életét élheti majd; legalábbis nagybátyja szerint.

Harry herceg szívesen szárnyai alá venné a tegnap reggel született kis brit hercegnőt – derül ki a hollywoodlife.com cikkéből. Vilmos herceg ugyanis személyesen közölte éppen Ausztráliában tartózkodó öccsével második gyermeke születésének hírét, és ha valaki, akkor a nagybácsi igazán átérezheti a tegnap már be is mutatott kislány helyzetét.

“Harry azt mondta, hogy ő tudja, milyen érzés, ha valaki hátrébb van a trón várományosainak hierarchiájában, és szerinte a hercegnő ugyanúgy élvezni fogja, hogy felelőtlenebb életet élhet, akárcsak ő. Viccesen még azzal is fenyegetőzött, hogy szárnyai alá veszi a kicsit, amit Vilmos nevetve utasított vissza” – árulta el a portálnak egy bennfentes a palotából.

A cikkből egyébként az is kiderül, a királyi családdal jó kapcsolatot ápoló Victoria és – a tegnap szintén születésnapját ünneplő – David Beckham elsőként gratulált az újszülött hercegkisasszonyhoz a boldog szülőknek.


Fotó: Europress

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik