Szórakozás

Újszülöttet villantott Vilmos és Katalin

Vilmos-es-Katalin-es-royal-baby(960x640).jpg (Array)
Vilmos-es-Katalin-es-royal-baby(960x640).jpg (Array)

Kiteregetve a magánéletük legféltettebb titkát, Vilmos és Katalin olyat mutatott, amit még soha! Ha megnézi ezt a képet, nehezen tudja majd türtőztetni magát, ilyet ritkán lát az ember!

Szombat kora este végre bekövetkezett az, amire mindenki várt Katalin sikeres második szülése után: a hercegi pár kiállt a londoni St. Mary’s Kórház privát Lindo szárnyának ajtajába, és prezentálta új lánygyermeküket. Tanulmányozza a képeket, aztán görgessen lejjebb, mert írtunk pár sort a szülésről és a terhességről.

 Fotók: Europress/AFP/Leon Neal

És itt egy kép magáról a kis hercegnőről:

 

Katalin hercegnétalán még meg se fogant második gyermekével, de a világ már akkor újabb royal baby lázban égett. 2014 júliusában szivárogtak ki az első pletykák azzal kapcsolatban, hogy a kisGyörgy herceg után újabb brit trónörökös érkezik, de a királyi pár csak szeptemberben erősítette meg hivatalosan is a hírt. Októberben aztán az is kiderült, hogy a pici áprilisban érkezik majd, akinek nemére és nevére már hónapok óta fogadásokat kötöttek.

Miután felröppent a hír, hogy a hercegné húga,Pippa Middleton babaváró bulit rendezett testvérének, ahol a díszletek rózsaszínben pompáztak, a közvélemény meg volt győződve arról, hogy az utódlási sorban a negyedik örökös csakis lány lehet. Ez ugye be is jött.

Katalin hercegné első terhességéhez hasonlóan ezt a várandósságát is nehezen viselte, rosszulléteit a hyperemesis gravidarum nevű tünetegyüttes okozta. Szerencsére maga a szülés gond nélkül lezajlott, a fél kilenckor született 3,7 kilós gyerek és valamivel súlyosabb édesanyja mind egészségesek. Az angolok egyébként a második babát is legalább akkora izgalommal várták, mint egykor György herceget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik