Szórakozás

Anyák napja: Bagi Iván későn jött rá, hogy szereti az édesanyja

A hírességek számára is fontos ünnep az anyák napja. Danics Dóra, Istenes Bence és Iszak Eszter apró meglepetésekkel hálálják meg amit az édesanyjuktól kaptak, a gyermekotthonban nevelkedett Bagi Iván pedig megpróbál csak a szép dolgokra emkékezni.

Danics Dóra köztudottan szeretetteljes és közeli kapcsolatot ápol édesanyjával, Bach Szilviával. Az anyák napját is együtt töltik, konyakos meggyet eszegetve.

“Május első vasárnapján mindig meglepem anyut valami aprósággal. Mivel tudom, hogy nem szereti a vágott virágot, a kedvencét, konyakos meggyet szoktam venni neki. Szinte azonnal megeszi az egészet. Ezután közösen felköszöntjük a nagymamámat, és együtt töltjük a délutánt. Nagyon boldog vagyok hogy ilyen anyukám van, nekem ő a legfontosabb a világon” – árulta el a Hír24-nek az X-Faktor győztes.

Bach Szilvia és Danics Dóra egy televíziós vetélkedőben
Fotó: RTL Klub

Istenes Bencét édesanyja egyedül nevelte, sokat küzdött azért, hogy a műsorvezetőnek és a testvérének mindent megadhasson.

“Nem csak anyák napján, hanem minden nap hálás vagyok neki azért, hogy egyedül felnevelt minket. Mindent neki köszönhetek. Amikor kiköltöztünk, egyedül teremtett meg nekünk mindent. Sok mindent mellőzött, hogy nekünk normális gyerekkorunk legyen. Szegénységben éltünk, de így is mindent megadott nekünk. Ő még mindig Németországban él, ezért vasárnap csak telefonon tudunk majd beszélni. Ilyenkor a kint élő tesómmal szoktunk összedolgozni, megbeszéljük hogy mivel lepjük meg, és ő kivitelezi kint a dolgot. Általában virágot, és valami cuki kis apróságot adunk neki” – mesélte nekünk Istenes.

A gyermekotthonban nevelkedett Bagi Ivánnak hosszú ideig kifejezetten rossz kapcsolata volt az édesanyjával, csak az utolsó éveiben békültek ki. Az anyák napja azért is annyira fontos számára, mert ezen a napon még közelinek érezheti magához.

“Kezdettől fogva az volt az élményem anyukámról, hogy nagyon utál engem, mert apukámra emlékeztetem. Mániás depressziós volt. Gyerekként nem értettem őt, kamasz koromban pedig kifejezetten megutáltam. Volt, hogy az általános iskolai anyák napi ünnepségre sem jött el tüntetőleg, ezért a tanárnőnek kellett adnom az anyukámnak szánt ajándékot. Akkor kezdett el nyitni felém, amikor apukám beteg lett. Biztos, hogy nagyon szeretett, csak nem tudta kimutatni. Amikor leesett a tantusz, hogy szeretett, jöttek a novellák, amiket ő inspirált. Sokat írtam róla, neki. Úgy érzem, hogy a túlvilágról sokat segít nekem, és nekem is minden nap eszembe jut. Fontos dolog az anyák napja, de nekem minden nap az” – mondta a Hír24-nek a parodista.


Bagi Iván gyermekként
Fotó: Facebook

Iszak Eszti különösen szoros kapcsolatot ápol édesanyjával, nem telik el olyan nap, hogy ne beszélnének telefonon. A VIVA csinos műsorvezetője még legféltettebb titkait is megosztja anyukájával.

“Anyák napján természetesen hazautazom Dunaújvárosba és nálunk csapunk nagy lakomát, általában anyukám főz, de szívesen besegítek én is. Mindannyian szeretjük a magyaros konyhát, általában ilyen ebéd kerül az asztalra. Gyerekkorom óta szeretek a konyhában időzni, korán megtanultam főzni is. Előfordul, hogy konyhai tanácsokat is adok: Tükröm tükröm című műsoromban az állandó szépségápolási és divattippeken kívül, nemrég finom sütiket készítettem, amelyekkel bárki meglepheti az édesanyját” – magyarázta Eszti, aki azt is elárulta, hogy anyai ágon, a dédnagymamájáig visszamenőleg mindenki Eszter névre hallgat családjukban.


Iszak Eszter nagymamájával és édesanyjával
Fotó: RedLemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik