Szórakozás

Rékasi Károly nagyon kiakadt

Rékasi Károly  (Rékasi Károly )
Rékasi Károly  (Rékasi Károly )

A színész közösségi oldalán dühöng, miután hívatlan látogató járt az udvarán.

Rékasi Károly a napokban büszkén posztolta Facebook-oldalára új párjával, Pikali Gerdával közös kerti virágaikról készült fotóját. Lehet, hogy ez hiba volt, mert ma reggelre valaki megdézsmálta a virágoskertet.

“Elmúlt éjjel valaki belátogatott a kertünkbe és ellopta virágaink egy részét. Undorító! Gusztustalan!” – írta a színész, aki az alább látható papírlappal szeretné visszatartani a betolakodókat.

Elmlt jjel valaki beltogatott a kertnkbe s ellopta virgaink egy rszt.Undort!Gusztustalan!

Posted by Rékasi Károly hivatalos profiloldal on 2015. április 29.

Valószínűleg azonban maga sem véli túlságosan elrettentőnek a kiírást, mert később még egy hosszabb posztban dühöngött tovább.

“Biztonság – ezt vágynánk… Nem kizárólag arra gondolok, hogy holnap is legyen munkám, s így legyen miből megélnem. Hanem például arra -is-, hogy a gyerekemet nyugodtan elengedhessem valahová és ne álljanak elé -hasonló korúak!!!!- késsel és vegyék el mindenét. Hogy ne kelljen bevásárlás, vagy utazás, vagy lámpaváltás közben rettegnem attól, hogy elveszik tőlem azt, ami az enyém. Amiért megdolgoztam. Szegénységi, megélhetési bűnözés?! Ez az alak sem a füvet vágta le a kertben! Tehát nem a munkát választotta! Bűnözés van. Minden jelző nélkül. Tudom, kellenek zongorák is. 450 millióért… Nem hiányzik az a közbiztonság fejlesztéséből?!” – olvasható Rékasi oldalán a bejegyzés.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik