Szórakozás

Vajna Timire rátapadtak az emberek

A FEM3 jól jár Andy Vajna feleségével, kiemelkedő nézőszámot hoz nekik. Timi egyedül azt nem bírja, hogy sokan kritizálják a munkája miatt.

Vajna Timi ezen a héten vendég műsorvezetőként mutatkozik be Váczi Gergő oldalán a FEM3 Café-ban. A nézők nagyon kíváncsiak a milliárdosnéra, a csatorna adatai szerint ki­emelkedő, 6,5 százalékos nézettséget hozott a kereskedelmi célcsoportban. Akadtak azonban rosszízű megjegyzések is, amelyek sorra jelentek meg a csatorna hivatalos Facebook-olda­lán. Néhányat a hüvelykujjat retusáltató Timi is megnézett.

“Ha valaki arccal és névvel vállalja, és a kritika építő jellegű, nem pedig bántás, akkor szívesen meghallgatom. Az arctalan, rosszindulatú emberekkel viszont nem tudok mit kezdeni. (…) Andynek már az első adás is nagyon tetszett. Egy tanácsa volt, hogy szépen, nyugodtan beszéljek. Nagyon büszke volt rám, amikor belenézett az adásba délelőtt – nyilatkozta a Borsnak Timi, és azt is elmondta, jól érezte magát a kamerák előtt: – Alaposan felkészültem a témákból előző este. Profi csapat vesz körül, Váczi Gergőtől a sminkes-, fodrászcsapaton át egészen a szerkesztőkig. Most testközelből látom, hogy ez egy nagyon kemény szakma” – mondta a Borsnak Vajna Timi, aki hozzátette: a jövőben nem akar komolyabban foglalkozni a műsorvezetéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik