Szórakozás

Vajna Timi műsorvezetőnek áll

Berki Krisztián, Cinthya Dictator, Hódi Pamela és sok más celeb után Vajnáné is lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát egy új szerepben.

Hétfőtől Váczi Gergő oldalán debütál műsorvezetőként Vajna Timi a Fem3Café délelőtti beszélgetős műsorában. A fiatal milliomos feleség már otthonosan mozog a stúdióban, hiszen sokszor szerepelt már vendégként, de jövő héten átül a másik oldalra, hogy ő kérdezzen egy héten keresztül. Timi már izgatottan várja a feladatot, a felkészülésben pedig segítséget is kapott.

“Már voltam jótékonysági események háziasszonya, és a tavalyi Miss Universe Hungaryn is mondtam egy köszöntőt, de a műsorvezetést még nem próbáltam. A szerkesztő kollégáktól mindig megkapom a másnapi adás témáit, amelyekből alaposan felkészülök. Czippán Anett is a segítségemre volt, és ellátott pár jó tanáccsal. Lelkesen készülök az új feladatra, egészséges izgalom van bennem” – mesélte a Blikknek Vajnáné, aki örül, hogy kedvenc témáiról is szó esik majd a következő napokban (nem, nem a gyémántokról…).

“Jön majd az adásba állatidomító, lesz szó az egyik kedvenc sportomról, a jógáról, és adunk szépségtippeket is. Úgy tervezem, hogy a pénteki adásba behozom magammal az egyik cicámat, Chanelt is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik