Light

Elkelt Vajnáék egymilliárdos luxusvillája

Andy Vajna és felesége Los Angeles-i álomotthona egy éve került szabaddá az ingatlanpiacon, és most végre a vevő is megérkezett rá.

Hiába töltött a házaspár szép perceket az amerikai villában, úgy döntöttek megválnak tőle. Az öt hálószobás, hat fürdőszobás, teniszpályával és medencével is rendelkező Los Angeles kertvárosában található ingatlant 3 millió 573 ezer dollárra tartották, és mivel közel egy évig árulták, így minden bizonnyal meg is kapták érte ezt az összeget, azaz egy milliárd forintot.

A Bors szerette volna megtudni, hogy Vajnáék miért adták el az olyan világsztárok, mint Jennifer Aniston, Kirk Douglas vagy Madonna szomszédságában álló házukat, de sajtósuk nem tudott felvilágosítást adni. Habár egy átlagember számára elérhetetlen egy ilyen vagy ehhez hasonló luxus, a legnagyobb valószínűsége annak van, hogy Andy Vajna és Vajna Timi egy még pazarabb helyen szeretnék tölteni a napjaikat, amikor Amerikában időznek.

A filmgurunak egyébként szép számmal van Budapesten is olyan ingatlanja, ami a fenti vityilló többszörösét éri. A Várban van egy eladó otthon, amelyért 2,1 milliárd forintot kérnek, Hűvösvölgyben pedig egy olyan, amit 1,8 milliárdért kínálnak. Ez 4400 négyzetméteres, 12 állásos garázs és több wellnessrészleg is található benne.A Svábhegyen pedig találni egy gyönyörű villát, amit 1930-ban építettek, helyreállították az eredeti állapotát, és gondosan ápolják az ötezer négyzetméteres ősparkját is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik