Szórakozás

Aleska: Semmit nem ér, amit pornószínésznőként elértem

Az egykori felnőttfilmes csak több év pornózás után döbbent rá, mit is tett magával.

Aleska 5 év után döbbent rá, hogy ciki a pornó – írja a mai Bors. Az önélezrajzi regénnyel előrukkoló légtornász ugyanis felelevenítette azt a pillanatot, amikor úgy döntött, ideje leszámolni addigi életével.

“A barátom szavai hatására ismertem fel, hogy Aleska Diamondként milyen példát is mutatok a jövő generációjának. Rossz példát, ami azt sugallja, hogy kamerák előtt szexelni elfogadható dolog, érzelmek nélkül, pusztán az élvezetekért. És ami azt is sugallta, hogy nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy nőt nem vesznek emberszámba, hanem árucikként tekintenek rá, amit lehet használni, kihasználni. … Mégis csak azt mutattam a külvilág felé: semmi máshoz nem értek, csak hogy hogyan kell széttenni a lábamat.

Nem vagyok az a sírós fajta, de amikor felfogtam, hogy mit tettem magammal meg a családommal, olyan zokogás tört rám, hogy nem tudtam abbahagyni. Addig nem mertem bevallani magam­nak nyíltan, hogy tulajdonképpen az ég­világon semmit nem ér mindaz, amit a pornószínésznőként elértem. Nem számít, hogy milyen díjakat zsebeltem be, hogy körbejártam a fél világot…” – vallott Aleska, pontosabban Emese élete fordulópontjáról, és ismét megerősítette azt is, komoly aggályai vannak azzal kapcsolatban, hogy is fog majd beszélni születendő gyermekeinek a pornós éveiről.

Fotó: Facebook/Adam Koncsek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik