Szórakozás

Petíciót írtak a tulajdonosnak a TV2 műsorvezetői

Kárász Róbert, Demcsák Zsuzsa, Joshi Bharat, Várkonyi Andrea, és Berki Krisztián is a hirtelen kirúgott kollégáikért harcolnak.

Egyik napról a másikra kirúgták az összes fodrászt, sminkest és stylistot a TV2-től, amin teljesen felháborodtak a csatorna képernyősei. A műsorvezetők petíciót fogalmaztak a főnökségnek, amelyben arra kérik őket, hogy a jövőben is az eddigi sminkesekkel, fodrászokkal és öltöztetőkkel dolgozhassanak, ahogy hosszú éveken át tették azt. A hírességek a képernyős munkájukból következően arcunkkal képviselik a csatornát, ezért fontos számukra, hogy az ő véleményünket is figyelembe vegyék a megjelenésünkkel összefüggő szakmai kérdésekben. A petíciót aláírta Kárász Róbert, Demcsák Zsuzsa, Joshi Bharat, dr. Várkonyi Andrea, Gaál Noémi, Berki Krisztián, Czippán Anett és Váczi Ger­gő is.

A TV2-t azonban nem érdekli a műsorvezetőinek felháborodása, a sajtóosztályon keresztül válaszoltak a levélre.

“A változás természetes része a televíziózásnak, a styling területen is több céggel dolgoztunk már együtt, számos szakember megfordult már a csatornánál. A jelenlegi döntés végleges, a jövőben a TV2-nél évekkel ezelőtt már bizonyított szakemberek látják majd el a képernyősök megjelenéséért felelős feladatokat. A következő időszakban megújul a TV2-es műsorvezetők stylingja, aminek az eredményét a nézők hamarosan láthatják a képernyőn” – mondta a Borsnak Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik