Szórakozás

Gesztesi kiitta a TV2 minibárját

A színész fél nap alatt négy üveg rozé bort, és négy felest dobott be a TV2 területén berendezett stúdiólakásban.

Friderikusz Sándor újragondolt valóságshowjának forgatásán – amelynek alapja, hogy a műsorvezető 24 órát összezárva tölt együtt egy hírességgel – az első vendég, Gesztesi Károly komoly alkoholizálást rendezett. A színész fél nap alatt négy üveg rozé bort, és négy felest dobott be a TV2 területén berendezett stúdiólakásban, majd ébredés után egy ötödik üveg rozéval kenegette a kutyaharapást. A meglepően jól éneklő Friderikusz ebből a mennyiségből mindössze egyetlen pohár bort fogyasztott el. Közben atyáskodva kezdett aggodalmaskodni, amint „Innék valamit!” felkiáltással Gesztesi a második üveg bort elővezette, de a vendége megnyugtatta.

“Négy üveg whiskyt meg bírok inni úgy, hogy nem látszik meg rajtam” – érvelt a TV2 sorozatából állítólag pont alkoholproblémái miatt kirúgott színész, aki meglepően őszintén beszélt alkoholhoz fűződő viszonyáról. “Amikor otthon kiülök a verandára olvasgatni, előtte felhajtok két cent pálinkát és egy fröccsöt” – mondta Gesztesi, aki hajnal felé már azt is elárulta, hogy az alkohol ellazítja.

A Blikk egy alkoholkalkulátorral azt is kiszámolta, hogy legalább ötezrelékes véralkoholszintet ér el az a személy, aki ennyi italt lehörpint. Ez a véralkoholszint egyébként igen veszélyes lehet azokra, akik nincsenek hozzászokva a szeszhez. Már 4,5% felett akár halálos is lehet ez a mennyiség, ugyanis megbéníthatja a légzési központot, és ezzel egyidejűleg a vérkeringési rendszer is leállhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik