Light

Gesztesi lebukott, de nem érdekli

A színész egyre inkább ellentmondásba kerül önmagával, de független ember, és nem veszik el a részletekben.

Tegnap a Blikk nyomán mi is beszámoltunk róla, hogy Gesztesi Károly súlyos titokról lebbentette fel a fátylat Friderikusz új műsorának forgatásán. A színész ugyanis arról mesélt, hogy Liptai Claudiával való házassága idején összemelegedett előző feleségével, és az időközben született kisfiú tulajdonképpen az ő gyermeke. Félrelépését azzal magyarázta, hogy Claudia egy külföldi forgatásról hazaérkezve mással beszélgetett, és számára gyanúsan, félreérthetően viselkedett.

A Bors viszont utánaszámolt, és Claudia Afrikából való hazaérkezése és a kis Áron születése közt nem telt el kilenc hónap, tehát Gesztesinek már sokkal előbb közel kellett kerülnie fiai édesanyjához. A színész nem is próbált  magyarázkodni a lapnak a körülötte kialakult káosszal kapcsolatban, hiszen ahogy mondja, a részletek nem az erőssége. Egyelőre azt sem tudja, az érintett hölgyek hogyan reagálnak majd a kitárulkozására.

“Nem tudom. Annyira sűrűek voltak az elmúlt napjaim, hogy fogalmam nincs, mi lesz, de nem is érdekel. Mindenkitől elváltam, független ember vagyok. Sok hazugság van egy ember életében, nekem kevés, de ez volt az utolsó. És ezt ki kellett mondanom 52 évesen. Nem akartam bántani másokat azzal. (…)  A válásunk előtti években szinte már külön voltunk Claudiával, olyannyira, hogy neki és nekem is volt más kapcsolat az életünkben. Áron nem törvényen kívül született gyermek, hanem az életem része. Mindig büszke leszek a fiamra, és vigyázni fogok rá. Életemnek ez a története nem volt tisztázva. Sokat hazudtam, csúsztattam, nagyon sokáig, csakhogy az ember rájön egy idő után, hogy ennek semmi értelme…” – nyilatkozott Gesztesi.


Fotó: TV2

És hogy mit szól mindehhez Claudia?

“Miután Claudia nem látta még a műsort, nem tud rá reagálni. Megnézi, mi kerül adásba, és utána nyilatkozik. Biztos vagyok benne, hogy nem éri meglepetés, hiszen ő és a volt férje jó viszonyban vannak, feltételezem, egyeztettek erről is ” – mondta el a lapnak Kende-Hofherr Krisztina, a Claudiát képviselő TMC Management tulajdonosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik