Szórakozás

Súlyos agykárosodást szenvedett Whitney Houston lánya

Bobbi-Kristina-Brown(960x640).jpg (bobbi kristina brown)
Bobbi-Kristina-Brown(960x640).jpg (bobbi kristina brown)

A három hónapja eszméletlenül talált Bobbi Kristina Brown nem reagál környezetére; orvosai szerint állapota már visszafordíthatatlan.

A People magazin oldalán hétfő este megjelent közleményben Cissy Houston, Bobbi Kristina nagymamája azt írta, a 22 éves lány visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett és már csak a csodában reménykedhetnek. Whitney Houston édesanyja azután adott tájékoztatást unokája állapotáról, hogy a lány apja, Bobby Brown rapper egy hétvégi koncerten tudatta a nyilvánossággal, lánya magánál van.

Közleményt adott ki hétfőn Bobby Brown ügyvédje is, de ő mindössze annyit írt, hogy tapasztalható némi javulás Bobbi Kristina állapotában. A rehabilitáció azonban csak most kezdődik, és még évekig nem lehet majd tudni, milyen lesz a lány életminősége. Az orvosok mindazonáltal hosszú életet jósolnak neki – idézi az ügyvéd szavait az MTI.

Bobbi Kristina a néhai énekesnő és a rapper Bobby Brown egyetlen közös gyereke. Anyja halálához kísértetiesen hasonló körülmények között, januárban a  fürdőkádban találtak rá eszméletlenül.


Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik