Szórakozás

Majka kiosztotta a futókat

A rappert elképesztően zavarja, ha egy sportesemény miatt fél Budapest le van zárva. Hozzátette: a piálás és a póker is izgalmasabb a futásnál.

“Racionális magyarázatot kérek a városban való futásra ! Azonkívül ,h megakadályozza másnak az A-ból B-be jutást … De tényleg .. Mi a faszert?” – posztolta hivatalos Facebook-oldalára a még vasárnap, a Vivicittá Városvédő Futás napján a szakmai támogatást hiányoló Majka.

A rapper bejegyzése elég megosztóra sikeredett, sokan kritizálták miatta. Például a Bors nevű napilap is, ahol a lap hasábjairól intéztek felé néhány kérdést. Olyanokat, hogy a piálás meg a pókerezés jobb-e a futásnál, és hogy miér pont a futókkal kötözködik? Meg is jöttek a válaszok a Facebookról.

“Kiborult a Bors:)))) még jó ,h nem a só mert akkor veszekedés lenne:)))
Szóval megválaszolnám a feltett kérdéseket :
1.Igen! Határozottan állítom, h a futásnál majdnem minden izgalmasabb. A piálás es a pókerezés pedig mérföldekkel :) Az élettani hatásokról nem beszélnék, de az egészségemre szerintem sokkal jobb hatással lenne egy WSOP karkötő ,mint egy maraton lefutása:)!!
2. Rengeteg utcai versenyt próbáltam fiatalon..:))) na az végképp nem volt egészséges ..:€
3. Ki a fasszal kötözködjek ha miattuk van lezárva a város. Előszedhetném a tájfutókat is , de mivel nem az erdőn keresztül akarom megközelíteni az Astoriát igy semmi bajom velük.”

Kiborult a Bors:)))) mg j ,h nem a s mert akkor veszekeds lenne:)))Szval megvlaszolnm a feltett krdseket…

Posted by Majka on 2015. április 21.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik