Szórakozás

Damu könyve kíméletlen lesz

A nemrég szabadult színész májusban két könyvet is piacra dob, hogy részletesen beszámoljon saját verziójáról. Az ígéretek szerint, egyesek már most félhetnek.

Damu Rolandtól nem csak azért tarthat exbarátnője, Vajna Timi, mert a színész perújrafelvételt kért ügyükben, hanem azért is, mert a hamarosan megjelenő botránykönyvből állítólag minden kiderült.

“Rohamtempóban készülnek a könyvek, májusban mutatják be mindkettőt. Az egyik a börtön előtti, a másik a börtönben töltött évekről szól” – kezdte a Borsnak Damu egyik rokona, aki azt is elárulta, hogy a színész nem fog sokat bíbelődni az írásokkal, és éppen annyira szókimondó lesz, mint maga Roland.

“Kevés utómunka lesz rajtuk, Roli diktál, a felesége pedig papírra veti. Egy szakember átnézi majd, és ez lesz minden, Roli nem akar sokat gondolkodni azon, hogyan fogalmazzon. Nem akar túlságosan választékosan fogalmazni, önazonos szeretne maradni. Ha eredetileg elhangzott egy káromkodás, az a könyvekben is szöveghűen jelenik majd meg. A tartalmukat tekintve pedig azt gondolom, van, aki már most elkezdhet felkészülni a magyarázkodásra, mert ha Roland elmeséli, hogyan viselkedett az illető a magánéletükben, nagyon fogja szégyellni magát. A könyvek kíméletlenek lesznek, pont annyira, amennyire Rolanddal elbánt a sors. Ő nem egy angyalka,de a tizedét sem érdemelte annak, amit kapott” – mesélte a rokon.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik