Szórakozás

Damu Roland: Vajna Timi megcsókolhatná a feleségem kezét

damu-roland(2)(960x640).jpg (damu roland)
damu-roland(2)(960x640).jpg (damu roland)

A börtönből nemrég szabadult színész bánja, hogy évekkel ezelőtt megismerkedett egy hoszteszlánnyal...

Damu Roland a Story Magazinnak adott interjút, ahová felesége, Edina is elkísérte, mivel húsvéti szabadulása óta egy percre sem váltak még el egymástól. A színész elsőként azt szögezte le, sosem tudna kezet emelni párjára, akivel a börtönévek alatt mindennap levelet írtak egymásnak. De természetesen Palácsik, azaz Vajna Timi neve is felmerült párszor a beszélgetés során.

“Tudom sokan kinevetnek és legyintenek most, de nem vagyok agresszív ember. A két pofont sosem tagadtam, a többivel kapcsolatban viszont azon leszek, hogy bebizonyítsam, ártatlanul ültem három évig. A feleségem tudja, ki vagyok, és én csak neki tartozom elszámolással. Ő a legfontosabb most az életemben, nem tudnék neki ártani” – mondta el Damu, aki elárulta azt is, mi az, amit legjobban sajnál.

“Bánom, hogy elcsattant az a két pofon. (…) A legjobban azt bánom, hogy évekkel ezelőtt, amikor a TV2 partiján egy Palácsik Tímea nevű hoszteszlány pezsgővel kínált, elfogadtam a poharat… ” – emlékezett a színész, aki már most tudja, mit tenne, ha összefutna valahol Vajna Timivel.

“Az biztos, hogy nem leszek egyedül, hanem a feleségemmel. És az is biztos, hogy nem köszönök neki, csak elmegyek mellette. Bár, ha jobban belegondolok, a feleségem kezét azért megcsókolhatná.”

A teljes interjút a Story legfrissebb számában tudja elolvasni.


Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik