Szórakozás

Műsora miatt nem akar gyereket Kasza Tibi

A showman nem tudja elképzelni, hogy a televíziózás mellett gyermeket neveljen.

A TV2 Kasza! showjának névadó-műsorvezetője, Kasza Tibi úgy érzi, mostani párja személyében rátalált az igazira. Andival hosszú távra tervez, házasságról azonban hallani sem akar.

“Nekem nem jelent sokat a házasság intézménye, 37 éves vagyok, és még sosem volt rajtam házasodhatnék. Nem biztosít semmiről, nem ad pluszgaranciát. Az, hogy szeretjük egymást és együtt vagyunk, elhatározás, minden közös, csak közös út van. Anyagilag, érzelmileg, szakmailag, emberileg mindenben egy egységet alkotunk. Én ezt ugyanolyan mély dolognak tartom, mintha házasok lennénk” – mondta a Borsnak adott interjújában Kasza, aki egyelőre apukaként sem tudja elképzelni magát.

“Biztos vagyok benne, hogy lesz gyerekem, de a mostani életvitelem túl zilált. Amióta forog a show, nincs két összefüggő normális napunk. Nem akarom azt, hogy a gyerekem úgy nőjön fel, hogy „apu ideges, mert valami nem volt rendben a vágáson”, vagy „apu most nem játszik veled, mert rossz lett a nézettség, és akkor feszült”. Ha egyszer ebbe belevágok, akkor mindent beleadok. Elválni nem fogok, a gyereket magára hagyni soha nem fogom, az én gyerekem egy szép, teljes családban fog felnőni, és teljes figyelemben. Egy olyan harmóniában, ami nekem gyerekként nem adatott meg. Zaklatott volt a gyerekkorunk, amiben erősen jelen volt a nélkülözés. Andi kifejezetten jó anyatípus, ha azt mondanám, hogy jöhet a baba, biztosan vállalná” – tette hozzá az énekes-műsorvezető, akinek nemrég elaludtak a koncertjén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik