Szórakozás

Ezért váltott stílust Fluor, Baronits Gábor és Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András (kállay-saunders andrás, cosmopolitan, )
Kállay-Saunders András (kállay-saunders andrás, cosmopolitan, )

A májusi Cosmopolitant meglepő módon a három celebpasi szerkesztette; de legalábbis jelentősen közreműködtek benne. Sőt még egy átváltozásra is vállalkoztak a magyar glossy magazin kedvéért.

Nemcsak a címlapon pózoló – és abszolút Cosmo-lányként élő – popikon Madonna, és a vele készült exkluzív interjú teszi különlegessé a napokban megjelent, és az 50 éves amerikai kiadással közreműködve készült májusi Cosmopolitant, de a magazin szerkesztői csapatához sem akárkik csatlakoztak.

Ugyanis a legfrissebb lapszám szerkesztésében az olvasók kedvenc magyar férfisztárjai is közreműködtek. Flour Tomi, Baronits Gábor és Kállay-Saunders András személyes tapasztalataikat, véleményüket és tippjeiket osztják meg a magazin oldalain. A fiúk minden témához őszintén szóltak hozzá, legyen szó a nők szépségéről, karrierjükről, párkapcsolatukról, vagy olyan intim témáról, mint a szex.

Fotó: Cosmopolitan 

„A Cosmopolitan.hu-n készített gyors kutatásunk eredményeképpen kértük fel az olvasók kedvenceit vendégszerkesztőnek. Hiszen minden lány tudni szeretné, hogy mi az, amit igazán szépnek vagy szexinek lát egy férfi, akit egyébként ő is vonzónak tart. A fiúk nagy izgalommal vetették bele magukat a szerkesztésbe, mert őket is érdekelte, hogy készül Magyarország legolvasottabb női havi magazinja!” – árulta el Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.

Mindezeken túl pedig Fluor, Baronits és Kállay-Saunders még egy rendhagyó fotózáson is részt vettek a magazin kedvéért, ahol egy tőlük teljesen távol álló férfitípus bőrébe bújtak, hogy az olvasóknak megmutassák, milyen is egy spornószexuális, egy lumberszexuális vagy egy hipster srác. A fiúk nagyon élvezték az átalakulást, amelyről nemcsak remek fotósorozat, de egy exkluzív videó is készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik