Szórakozás

Mit adott nekünk Schobert Norbi az elmúlt egy évben?

A fitneszguru ma, azaz április 16-án ünnepli 44. születésnapját, mi pedig e csodás nap alkalmából felidézzük az elmúlt egy éve legnagyobb dobásait. Volt néhány…

A mi utánozhatatlan Schobert Norbink saját születése napját is munkával tölti, hiszen ma beveszi Bécset, és megnyitja első üzletét az osztrák fővárosban. De ne szaladjunk ennyire előre, ugorjunk vissza 2014 júniusára, amikor is a fitneszguru részletesen fejtegette véleményét a plus size modellek létjogosultságáról. Elképzelése, mely szerint a testes modellek csupán bohócot csinálnak magukból a színpadon, heves vitákat váltott ki. A túlsúlyos nők szapulása között azt is érdemesnek tartotta megemlíteni, hogy az akkor még a Mokkát vezető Tatár Csilla mérete is plus size kategóriának számít már.

Később aztán csillapodtak a kedélyek, és augusztusban feleségével, Rubint Rékával nekivágtak az Alpoknak, hogy szerelmüknek áldozzanak két hetet, és hogy újabb helyszínt pipálhassanak ki bakancslistájukon. A kis kiruccanással Norbi súlyos, de szerencsére sikeres kimenetelű szívműtétjének évfordulóját ünnepelték.

Szeptemberben aztán hatalmas üzleti előrelépést tett a Schobert-birodalom. A Norbi Update atyja bejelentette, hogy cége reklámarca ezentúl a világhírű amerikai teniszező, Andre Agassi lesz, akinek akár félmilliárdot is kicsengethetett, hogy a nevét adja az üzlethez. Norbi aztán tőzsdére is vitte a cégét, amelynek részvényei bajba kerültek nemrégiben a Buda-Cash brókercég botránya miatt. Ez azonban állítása szerint nincs negatív hatással az üzletre.

Az MNB megvizsglta az esetet s jra engedlyezte az Update rszvnyek jegyzst. A jegyzsi idt oktber 3-ig mg egy httel meghosszabbtotta! Norbi

Posted by Norbi Update on 2014. szeptember 24.

A 2015-ös év elején Schoberték Las Vegasba utaztak üzleti ügyben, amibe azért belekevertek egy kis magánéleti hajcihőt is. Norbi újra fogadalmat tett Rékának örökké tartó szerelméről. Hát hiába, ezek után mondja valaki, hogy nem romantikus a mi fitnesz félistenünk!

Februárban aztán Norbinak is meggyűlt a baja Mark Zuckerberggel, akárcsak Alekosznak. Éppen ezért fizetett hirdetésben írt gondjairól a Facebook első emberének, bár gyanítjuk az üzenet nem ért el – ez esetben sem – a célszemélyhez.

A március sem telt eseménytelenül, Schobert Norbert ugyanis felfedezett egy “teljesen új” betegséget, amelynek nevet is adott. A rajongók mondjuk felvilágosították később, hogy ez egy létező probléma. Reméljük, nem lett nagyon csalódott a hír hallatán.

Biztosak vagyunk benne, hogy Schobert Norbi 45. éve is tartalmasan fog telni, most azonban hagyjuk, hogy szerettei körében elfogyassza szénhidrátcsökkentett szülinapi tortáját.

Kszi a sok gratulcit, de szintn elmondom: magamtl, erlkds nlkl s akaratom ellenre mltam 44……

Posted by Norbi Update on 2015. április 16.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik