Szórakozás

Damu Roland visszavág Vajna Timinek

A három év után szabadult színész továbbra is ártatlannak vallja magát, ezért megígérte, nem hagyja annyiban, hogy korábbi párja miatt börtönbe kellett vonulnia.

Damu Roland nagy bejelentéssel készült a Fókusz csütörtök esti adásában. Elmondta, hogy nem nyeli le a békát, amiért egykori barátnője, Palácsik Tímea miatt ártatlanul kellett börtönbe vonulnia.

“Nagyon nagy tévedés, ha valaki azt hitte, hogy én ezt annyiban hagyom. Mivel egyszer már bebizonyosodott a bíróságon, hogy Palácsik Tímea hazudott, hiszen ne felejtsük el, hogy egy vádpont alól felmentettek. Amikor is ő azt állította, hogy hátba rúgtam őt veszkó cszizmában többször is. Ez alapján perújrafelvételt fogok kérni. Nem fogom abbahagyni. Bárki, aki azt hitte, hogy én három évet le fogok ülni ártatlanul a börtönben, az rettenetesen nagyot tévedett” – mondta Damu, aki jó magaviselete miatt másfél évvel hamarabb, három év után szabadult húsvét hétfőjén.

A színész most igyekszik újjáépíteni karrierjét, valamint feleségével, akinek újra megkérte a kezét a kamerák előtt, belevágtak a családalapításba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik