Szórakozás

D. Tóth Kriszta: Mindig léptem, ha szakmailag méltatlan volt a helyzet

D(960x640).jpg (D. Tóth Kriszta)
D(960x640).jpg (D. Tóth Kriszta)

Mára az lett a normális számára, ha kilép a komfortzónájából, mert inspirálja a kockázatvállalás. A volt köztévés műsorvezetőtől azt is megkérdezték a 168 Órában, mi a véleménye az állami médiáról.

Negyvenéves koromra azt is megtanultam: merjek hallgatni az ösztöneimre – nyilatkozta a 168 Órának D. Tóth Kriszta, aki az RTL-ből a köztévébe igazolt, majd három évig Brüsszelből tudósított, vezette a Híradót és kapott talkshow-t is, aztán otthagyta az MTV-t. Azóta írt könyvet, a UNICEF magyarországi nagykövete lett és női tematikájú honlapot indított.

“Mindig léptem, ha úgy éreztem, hogy emberileg vagy szakmailag méltatlan a helyzet” – mondja D. Tóth Kriszta, aki ezzel vállalta azt is, hogy odaszúrtak neki: ő a bukott köztévés, holott mindig ő állt fel, nem bukott meg egy műsora sem.

Arra a kérdésre, mit gondol az állami médiáról, kitérő választ adott. Ritkán néz tévét, az internetről fogyasztja a híreket. Igazi választ azért nem adott a kérdésre, mert „máig vannak a közmédiában olyanok, akikkel anno együtt dolgoztam, köztük rendes és tehetséges emberek is. Nem lenne elegáns itt és most megszólalnom”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik