Szórakozás

Ilyen hazugságok jelentek meg D. Tóth Krisztáról

Öregedő szocialista politikus szeretője, kopaszodik és emigrált - csak néhány baromság az elmúlt évekből.

D. Tóth Kriszta saját weboldalán szedte össze a róla megjelent legnagyobb hazugságokat. Azt írja, hogy utoljára három éve kellett ügyvédi levelet küldenie egy lapnak és már sokkal jobb a helyzet, úgyhogy nem panaszkodik, csak szórakozik a korábban összeírt totális baromságokon.

Az egy évig nem sminkelő D. Tóthról írt öt legnagyobb baromság listáját az vezeti, hogy egy gyerekkori betegségnek köszönhetően foltokban kihullott a haja. Arról is valótlan hírek jelentek meg, hogy idegi kimerültsége miatt nem tudja ellátni a munkáját, meg hogy súlyos beteg és emigrált az országból. Aztán titulálták az épp regnáló tévéelnök szeretőjének, sőt egy öregedő szocialista politikus szeretőjének is. Persze ez sem volt igaz.

“Egy blogban jelent meg, a kedvenc gerincmentes sajtótaktikámat alkalmazva, amely így szól: olvasd el a neked „jólértesült” informátor által küldött emailt/levelet, hidd vagy ne hidd el a benne írt elmebeteg pletykát, majd nehogy véletlenül bepereljen, sőt, ha lehet ne is cáfolhasson az alanya, név nélkül, de ügyesen körülírva publikáld a „hírt” úgy, hogy kizárásos alapon rá lehessen ismerni a sztoriban mindenkire. Esetleg cifrázhatod még azzal, hogy kommentben az egyik kollégád, vagy a hazug levél írója odasercinti az “érintett” médiaszereplő nevét. Ami a pletyka tartalmát illeti: pfúj” – írja Kriszta a wmn.hu-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik