Szórakozás

Benkő Dániel szerint Puzséron csak sírni lehet

A pucérkodó lantművész egy sosem látott felvétellel szeretne rávilágítani arra, hogy a kritikust szerinte legfeljebb kikacagni lehet, de szórakozni rajta nem.

Benkő Dániel a Bors szerkesztőségébe juttatott el egy felvételt, ami még Puzsér Róbert tévés karrierje előtt készült: a kritikus próbál interjút készíteni a lantossal, aztán a beszélgetés hamar vitába csap át. Benkő most úgy véli, Puzsérnak boldogságot kellene sugároznia az állandó dühöngés helyett, így a videót tanító célzattal kotorta elő.

“A videó közreadásával szeretném Puzsér Róbert szemét felnyitni, hogy van mersze médiaszemélyiségnek nevezni magát, ha szórakozni nem nagyon lehet rajta, csak sírni. A felvétel bizonyíték arra, hogy Puzséron már akkor sem lehetett nevetni, amikor még képernyőre sem került, kikacagni legfeljebb. Mielőtt Puzsér Róbert elkezdte volna a pályáját, felkeresett, hogy ingyen és bérmentve segítsek neki, és legyek partnere egy beszélgetős műsorban. Szívesen elvállaltam, mert mindig támogatom a fiatal generációt.(…) Helyre kellett tennem a palit, de csak egyre jobban felpaprikázta magát. Sajnos azóta is egy humorát vesztett deli legény maradt” – fogalmazta meg véleményét Benkő, de persze Puzsér sem maradt az adósa.

 “Nem igazán érdekel Benkő véleménye, és visszautasítom, hogy a tanítványa volnék. Még a felvetés is ijesztő. Úgy gondolom, hogy Kiszel Tünde és Fekete Pákó a Benkő Akadémia növendékei, úgyhogy ezt a kevéssé hízelgő címet tisztelettel átengedném nekik. Egyébként ez a felvétel négy-öt éve készült, egy műsor pilotja volt, amely végül nem valósult meg. (…) A mai napig éppen ő nem engedte, hogy ez a videó kikerüljön. Úgy tűnik, Benkő exhibicionizmusa végül mindig túltesz a gátlásain”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik