Szórakozás

Benkő Dániel szerint Puzséron csak sírni lehet

Hajdú Edit
Hajdú Edit

bulvár újságíró. 2015. 04. 16. 08:34

A pucérkodó lantművész egy sosem látott felvétellel szeretne rávilágítani arra, hogy a kritikust szerinte legfeljebb kikacagni lehet, de szórakozni rajta nem.

Korábban a témában:

Benkő Dániel a Bors szerkesztőségébe juttatott el egy felvételt, ami még Puzsér Róbert tévés karrierje előtt készült: a kritikus próbál interjút készíteni a lantossal, aztán a beszélgetés hamar vitába csap át. Benkő most úgy véli, Puzsérnak boldogságot kellene sugároznia az állandó dühöngés helyett, így a videót tanító célzattal kotorta elő.

“A videó közreadásával szeretném Puzsér Róbert szemét felnyitni, hogy van mersze médiaszemélyiségnek nevezni magát, ha szórakozni nem nagyon lehet rajta, csak sírni. A felvétel bizonyíték arra, hogy Puzséron már akkor sem lehetett nevetni, amikor még képernyőre sem került, kikacagni legfeljebb. Mielőtt Puzsér Róbert elkezdte volna a pályáját, felkeresett, hogy ingyen és bérmentve segítsek neki, és legyek partnere egy beszélgetős műsorban. Szívesen elvállaltam, mert mindig támogatom a fiatal generációt.(…) Helyre kellett tennem a palit, de csak egyre jobban felpaprikázta magát. Sajnos azóta is egy humorát vesztett deli legény maradt” – fogalmazta meg véleményét Benkő, de persze Puzsér sem maradt az adósa.

 “Nem igazán érdekel Benkő véleménye, és visszautasítom, hogy a tanítványa volnék. Még a felvetés is ijesztő. Úgy gondolom, hogy Kiszel Tünde és Fekete Pákó a Benkő Akadémia növendékei, úgyhogy ezt a kevéssé hízelgő címet tisztelettel átengedném nekik. Egyébként ez a felvétel négy-öt éve készült, egy műsor pilotja volt, amely végül nem valósult meg. (…) A mai napig éppen ő nem engedte, hogy ez a videó kikerüljön. Úgy tűnik, Benkő exhibicionizmusa végül mindig túltesz a gátlásain”

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Meghalt Princz Gábor

Asian guy pulling warm pant, concept of sexuality problem or weight loosing

Mi okozza a reggeli merevedést?

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.