Szórakozás

Éden Hotel: Snjezi elbukott a szimpátiapárbajon

A reality legújabb kiesőjét többen is hátba szúrták, ami a vesztét okozta.

Miután a tegnapi összefoglalóban az új lány, Barbi az aranyszalagot Snjezi kilincsére kötötte az éjszaka, így biztos volt, hogy a szerdai párbaj egyik főszereplője a táncoslány lesz. Snjezana végül döntött, és az Éden Hotelből egyszer már távozó Mariannt választotta ellenfeléül. A kihívás után azonban sírva fakadt, mondván, neki nagyon fáj, hogy egykori barátnője nem bízik benne.

Az esti párbaj szimpátiaszavazással dőlt el. A többi játékosnak választania kellett, melyik lányt szeretnék versenyben tartani, hat-három arányban pedig Mariannának szavaztak bizalmat. Adrienn és Peti választása azonban teljesen sokkolta Snjezit és korábbi párját, Bencét. A kieső úgy érezte hátba szúrták, Peti pedig maga is bevallotta, hogy gusztustalanul viselkedett, ám jövőbeli játéka érdekeit tartotta szem előtt azzal, hogy kitaktikázta az Édenből a tetovált lányt.

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.