Szórakozás

Éden Hotel: Snjezi játéka veszélybe került

Eden-Snjezana-(960x640).jpg (éden snjezana, éden hotel, )
Eden-Snjezana-(960x640).jpg (éden snjezana, éden hotel, )

A régi lakóknak az új beköltözők közül az expornós lány volt a szimpatikusabb, ami aztán bonyodalmakhoz vezetett, főleg Snjezana számára.

Ahogy ezt már előre tudni lehetett, két új lány érkezett ma este az Éden Hotelbe. Barbaráról már sok minden előre kiderült, többek közt az is, hogy a 22 éves, magát vadmacskaként és kislányos cukiként egyaránt jellemző lány pornófilmekben is szerepelt. Vele együtt a fitneszedző Valentina is megérkezett Costa Ricára, a régi lakók pedig fontos feladatot kaptak.

El kellett dönteniük, hogy a két új játékos közül melyiknek adának egy titokzatos arany színű szalagot, amiről egyelőre maguk sem tudják, hogy mit is jelent pontosan. Végül aztán 8-2 arányban Barbara mellett tették le voksukat, így a kettes számú Éden Barbi kapott egy titkos küldetést.

Barbara bemutatkozása

Méghozzá egy egészen komolyat. Az éj leple alatt a nemrég kapott szalagot annak a lánynak a kilincsére kellett kötnie, akivel nem szeretne többé együtt élni az Éden Hotelben. A masni végül Snjezi ajtaján landolt, de ez végül mégsem a biztos kiesést jelentette a táncoslány számára, viszont 24 órán belül meg kell küzdenie a bentmaradásért egy általa választott lánnyal. 

Valentina bemutatkozása

Ajánlott videó

Olvasói sztorik