Szórakozás

VV Krisztián Amerikába száműzte magát

Az egykori valóságshow szereplő a megélhetés miatt költözött a tengerentúlra, de még mindig volt barátnőjét, a köpködős Izát siratja.

Miután VV Iza februárban kidobta a Való Világ hatodik szériájában megismert párját, VV Krisztiánt, aki állítólag többször megverte, a fiú úgy döntött továbbáll, hogy szerencsét próbáljon. Egy hónappal ezelőtt Amerikába költözött, ahol fotói alapján úgy tűnik, jól szórakozik, most mégis arról vallott, hogy milyen nehéz odakint.

“A villában mar átéltem azt, milyen, amikor egyedül van az ember, és milyen, amikor csak magára számíthat, de nekem ott volt egy társam, aki miatt nem éreztem magam egyedül. Itt másabb a helyzet, lelkileg megtörik az ember esténként, de van, amikor napközben is! Hiányzik egy társ magam mellől. Lehet azt is mondani, hogy a jövőnkért áldozatokat kell hozni, de kérdem én, minden évben meg kell hoznom azt az áldozatot, ami a legnehezebb?! Amikor mindenről lemondasz, csak hogy legyen egy kis pénzed” – írta közösségi oldalán Krisztián, aki a műsor után haknikból tartotta el magát, ezek azonban mostanra elkoptak.

chicken burger..:D

Posted by Krix Bata on 2015. április 8.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik