Szórakozás

Nyári Dia új szakmával próbálkozna a Barátok Közt után

Az RTL Klub napi sorozatának színésznője már képesítést is szerzett abban a szakmában, amivel a jövőben foglalkozni szeretne.

Nyári Diána lassan egy éve, hogy profi edzőnek mondhatja magát, ám képesítését majd csak a későbbiekben szeretné kamatoztatni.

“Tavaly májusban végeztem, mint gyerekfitnesz-oktató. Nem helyezkedtem el azóta a szakmában, de az elhatározás teljesen komoly, nem hiába tanultam. Egyelőre most a Barátok Köztre koncentrálok, és a színházra, de a jövőben mindenképp szeretnék ezzel foglalkozni. Úgy képzelem el, hogy ha már lesz gyermekem, és idősebb leszek, akkor nagyobb hangsúlyt fogok erre fektetni. Még csak a vizsgák alkalmával tartottam órákat, de nagyon kemény gyerekeket oktatni. Kétszer annyi energiát igényel, mintha felnőtt órát tartana az ember” – mesélte a fiatal színésznő a 8:08 Minden Reggel adásában.

Az X-Faktoros szerelmével nemrég összeköltöző Dia saját testének formálására is nagyon odafigyel, ezért diétázik és sokat sportol. Legutóbbi szexi fotóit elnézve pedig, meg is van ennek az eredménye.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik