Belföld

Mit adott nekünk eddig Az ének iskolája?

Az ének iskolája (az ének iskolája, ének iskolája, )
Az ének iskolája (az ének iskolája, ének iskolája, )

Cuki gyerekeket, bájos pillanatokat, Friderikuszt, Hajóst és Szulákot. Többek közt, persze. Az új évad újdonságokat is ígér, de mi egyelőre az előző szériákra tekintenénk kicsit vissza.

Az ének iskolája első évadával, és magával a formátummal 2013-ban ismerkedhettünk meg, amikor Friderikusz Sándor műsorvezetésével, Szulák Andrea, Szandi, Hajós András és Király Viktor zsűritagokkal elrajtolt a TV2 gyerek-tehetséggondozó műsora.

Az adások során a gyerekek tanáraikkal együtt készültek az – egyébként felvételről adásba kerülő – fellépésekre, a műsor színesítéseként pedig alkalmanként híres énekesekkel is duettezhettek, sőt a nézők soraiban is mindig ültek profik, akik az énekes-palánták értékelésében is részt vettek. 

(Varga Vivien és Kállay-Saunders András – 2. évad)

Az évfolyamelső, azaz a széria nyertese a Szulák Andrea tanítványaként versenyző 14 éves Farkas Zsolti lett. De emlékezetes produkciókkal láthattuk többek közt Tabatabai Nejad Flórát, Bari Lacikát és Arany Timit is. 

(Farkas Zsolti – 1. évad) 

A második évad tavaly áprilisban indult ugyanebben a felállásban és hasonló tematikával, júniusban pedig a 15 éves Berki Artúr, Hajós András tanítványa nyerte a versenyt.

 (Berki Artúr – 2.évad)

Rajta kívül a ma már L.L. Juniorral duettező Kenedi Veronikára, Mata Ricsire és Varga Vivienre is szívesen emlékezünk, természetesen a többi tehetséges apróság, például az übercuki Karczagi Józsika mellett.

 (Mata Ricsi – 2. évad és Bari Lacika – 1. évad)

A harmadik évfolyam pár nap múlva, húsvét vasárnap, azaz április 5-én indul. Friderikuszt Ördög Nóra, Király Viktort pedig Caramel váltja, és a jelentkezési korhatárt is kitolták 16 éves korig. A szigorú igazgatónőként debütáló Ördög Nóra, vagy a Voice után újra ítésznek álló Caramel abszolút frissességet ígér a megszokott műsorban, így rájuk, és az új gyerekseregre egyaránt kíváncsian várunk. 

Naná, hogy a véleményünket rögtön az első adás után önökkel is megosztjuk. Velünk tartanak majd? 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik