Szórakozás

Tóth Andi szívesen lenne R-GO gida

Az X-Faktor győztese koncertezni készül egykori mentorával, és ha úgy adódik, még táncolni is beállna mögé.

Tóth Andi, az X-Faktor eddigi legfiatalabb nyertese új lemezén dolgozik, és sok-sok nyári fellépésére készül. Köztük lesznek olyanok is, ahol egykori versenyzőtársaival, és mentorával, Szikora Róberttel lép majd színpadra.

“Ha minden jól megy, akkor Szikora Robi és a lányok címmel lesznek közös fellépéseink Jakab-Péter Izabellával, Ilyés Jeniferrel, Robival és az R-GO-val. Egyelőre még nem tudom, hogy a háttérben is táncolunk majd vagy csak énekelünk Robi mellett, de simán bevállalnám, hogy előadunk egy pörgős dalt, és beállunk a gidák mellé táncolni. Imádok a színpadon mozogni, úgyhogy ezeken a nyári fellépéseken bármi megtörténhet” – mondta el Andi a Borsnak. Az ötlet az R-GO frontemberének sincs ellenére.

“Miért ne jöhetne Andi?! A gidáim profi táncosok, több éve benne vannak az X-Faktor tánckarában. Sokat dolgoztak már együtt Andival, nagyon jól ismerik egymást, jó a viszony közöttük. Andi a hangja mellett az egész színpadi jelenlétével elvarázsolt minket, mentorokat, valamint a nézőket egyaránt. Ezért úgy gondolom, hogy egy pillanat alatt létrejöhetne a közös produkció az X-Faktor táncoslányai (Betti gida, Nati gida), és az X-Faktor győztese, Tóth Andi között” – véli Szikora.


Az X-Faktor győzelem a mentorral   Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik