Szórakozás

Visszaül az iskolapadba Tóth Andi

Az X-Faktor 16 éves győztese az elmúlt évben felfüggesztette a középiskolát, de ősszel folytatja a tanulást, karrierje mellett.

Tóth Andi egy egészen új életbe csöppent bele, amikor elkezdődött az X-Faktor, győzelme után pedig feje tetejére állt a világ. A fiatal énekesnő azóta Budapesten él nagymamájával, szülei pedig még mindig azzal próbálkoznak, hogy munkát találjanak és eladják erdélyi otthonukat, hogy követhessék a fővárosba lányukat.

Andi hamar önállósodott, és nagyvárosi lány lett. Nagyon odafigyel külsejére, sokat dolgozik karrierje építésén, és első fiúját is megszerezte, a Spoon-os Peti személyében. Egy elég fontos dolog azonban hiányzik a felsorolásból. Az, ami az átlagos kamaszok életében központi szerepet kap, ez pedig az iskola. A 16 éves sztár ugyanis felfüggesztette tanulmányait, de jövőre újra diák lesz egy művészeti iskolában, ahol majd rajzot tanul – írja a Bors.

Édesanyja reméli, hogy addigra már ők is túl lesznek a költözésen, hogy Andinak csak a tanulásra, és az éneklésre kelljen koncentrálnia, mert most a házvezetésben is be kell segítenie nagyijának.

Mamivaaaaal Vergina

Posted by Tóth Andi hivatalos oldala on 2015. március 25.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik