Szórakozás

Lekéste saját előadását Papadimitriu Athina

A színésznő egyszerűen elfelejtette, hogy aznap jelenése van az Operettszínházban.

Papadimitriu Athina legnagyobb rémálma vált valóra, amikor néhány évvel ezelőtt lekésta a saját színházi előadását. Örökre az elméjébe ivódot a pillanat, amikor tudatosult benne, épp a színházban kellene lennie.

“Gondoltam, ideje meglátogatni a barátnőmet, így a szabadnapomon buszra szálltam, és Gyöngyös felé vettem az irányt. Fél hét magasságában hívott a színházi titkár. Kiderült: aznap előadásom lett volna az Operettszínházban, a Mennyasszonytáncban. Én meg vagy hatvan kilométerre Budapesttől ültem egy buszon. Tébolyult állapotba kerültem. Aztán a titkár nyugtatgatott, hogy Nádasi Veronika épp a színház közelében kávézott, megkérték, és beugrik helyettem. Igen ám, de nem ismerte a szerepet. Jelenetről jelenetre tanulta meg azokat a színpadra lépés előtt” – mondta a Borsnak a színésznő, aki az előadás közben tízpercenként hívogatta a többieket, hogy minden rendben megy-e.

A nézők állítólag semmit sem vettek észre az óriási bakiból, és a 60 évesen is bomba formában lévő Athina is megúsza az esetet egy enyhe pénzbüntetéssel, amit a színháztól kapott az előadás súlyos veszélyeztetése miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik