Szórakozás

Nem hinné el, hány éves a bomba formában lévő Papadimitriu Athina

A színésznő nem titkolja a korát, és azt is elárulta, mi a titka annak, hogy évtizedek óta képes megőrizni fittségét és energiáját.

Papadimitriu Athina bomba formában van – ígérte az RTL Klub 8:08 című műsora, és a cím valóban nem túlzás. Főleg azzal az információval kiegészítve, hogy a görög származású színésznő tavaly már a 60. évét is betöltötte. Ugye, ez nem csak nekünk sokkolóan meglepő információ?

A valóban sok-sok évet letagadható művésznő a tőle megszokott habitussal hengerelte le a műsorvezetőket, és árulta el, miben látja örök fiatalságának titkát.

“Én negyvenéves koromban megálltam azt gondolom, kívül-belül. Én teljesen úgy érzem magam, mint akkor. Hogy mitől van, azt én nem tudom. Talán a torna. A torna az tényleg a fizikumát és a lelkét is erősíti az embernek” – véli a színésznő, aki azt is elmondta, rendszeres testedzése mellett évek óta arctornát is végez. Legfontosabbnak pedig azt gondolja, hogy a szem, a tekintet megőrizze az érdeklődést, és az ember ne legyen túl mindenen már húszévesen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik